Mäklarens hjälp

Mäklaren kommer att hjälpa till med allt du kan tänkas behöva när du ska sälja din bostad. Han eller hon har kontakter så att du inte behöver ordna med allt som behöver ordnas. Det är mycket som kan behövas fixas eller ordnas till plus att det är väldigt mycket som måste göras för att du ska få en lyckad försäljning.

estate agent

Du måste se till så att det är i bra skick hemma. Om du säljer ett hus så måste du se till att det inte finns några skador eller röta eller liknande. Det skulle vara ett väldigt stort problem om du upptäcker precis innan du ska sälja huset att det finns en skada i grunden eller att det finns röta i källaren. Detta kan göra så att huset sjunker otroligt mycket i pris och du kommer att förlora väldigt mycket pengar på detta.

Det som är bra när man har en mäklare vid sin sida är att han eller hon kan säga vad huset skulle vara värt om ni hade fixat detta och hur mycket det är värt i det skick det är. Mäklaren har ofta kontakter inom olika branscher där han eller hon kan kontakta folk som kan göra en bedömning över hur mycket det hade kostat att fixa. Då är det bara att jämföra siffrorna.