Höja värdet på en fastighet

Oavsett om du bor i villa eller bostadsrätt och tänker sälja din bostad så vill man ju få ut så mycket som möjligt för fastigheten. Vad kan man göra för att höja värdet på en fastighet?

fönsterbyte

Renovera

En viss renovering kan man göra för att bostaden ska kännas mer attraktiv och öka i värde, det kan vara lättare att sälja en bostad som ser fräsch ut och modern. Bor man i en bostadsrätt så kan man åtgärda enklare saker i fastigheten som gör att de som kommer på en visning kanske fastnar för vissa detaljer.

Fönsterbyte

Är man medlem i en hyresrättsförening så kan det vara skillnad på åtgärda större saker som gör att alla i förening kommer att få nytta av det vid en eventuell försäljning. Är det dags för fönsterbyte i er bostadsrättsförening så ta upp det på en årsstämma.

Måla om fasaden

Att måla om fasaden kan gen ett bra första intryck när man kommer på visning, samtidigt som man kan tycka det är skönt att köpa ett nymålat hus då behöver man inte det första man gör måla om huset utan kan bo lätt 10 till 15 år innan det är dags igen för ommålning av fasaden.